KAPITEL 12

Förra gången:

Jag kollade på mobilen och såg att jag hade två missade samtal från ett okänt rummer och ett sms.

- I´t was not what i looked like, let me explain please/ harry xx

Va?? hur kunde han han var ett äckel och jag ville aldrig prata med han och bestämde mig för att skicka iväg ett meddelande.

 -NEVER you creep! Leave me alone. And do not contact me again!/ Lisa

Jag kände hur ilskan men också skräcken började komma hur fick han tag i mitt nummer?? Tänk om han vet var jag bor? Det plingade snabbt till i mobilen.

 -I will find you, then you have to listen xoxo Harry.

Vad menade han?? Jag frös till is när jag läste smset. Och jag tvekade inte en sekund över att om han ville hitta mig skulle han det. 

Lisa: 

Jag la ifrån mig mobilen och försökte tänka på annat. Jag la mig i sängen och kollade på klockan. Den var redan 22.00. Jag gick in i badrummet och tog på mig min pyjamas och borstade tänderna. 

Min trötta ben lämnade marken och jag la mig i sängen. Lakanen var mjuka mot min nästan bara hud.

Jag kollade mobilen och slängde iväg ett sms till Sarah.  

-Can´you me and Zayn go out tomorrow, having som fun hahah ;) xoxo Lisa

Jag kände hur det kändes lite bättre att skriva till henne. Jag tyckte verkligen om henne och det skulle vara skönt att komma ut i morn. Sluta tänka på Harry.

 -Me and Zayn love to! Call you! xoxo Sarah.

Det värmde i hjärtat att jag hittat en vän. 

Jag satt mobilen på laddning och kände hur ögonlocken blev tyngre och tyngre.

Det knackade på dörren och jag öppnade ögonen och där stod Harry. Han hade på sig en vit T.shirt som visade två tatueringar på bröstet. Han var snygg, jag slog bort tankarna han var farlig. 

-What are you doing here??!

-Came to see you gourgeous!

-You creep!

Jag satte mig snabbt upp och började springa mot fönstret och öppnade det snabbt men kände efter en stund ett par stora händer runt min midja. Jag stelnade till. Han snurrade runt mig och jag kollade rakt in i de två helt magiska gröna ögonen. 

Han lutar sig fram och hans läppar nuddar mina och jag tappar bort allt. Hans läppar är så magiska. Han lyfte upp mig och bar mig till sängen.

Jag satt mig upp med ett ryck. Jag kollade på klockan och den visade: 3.56 och jag suckade. Varför drömde jag om honom? Jag vet att han är farlig men det är nått som lockar.

Jag la mig ner igen och stängde ögonen satt i mina hörlurar och satt på lite lugn musik. Bästa sättet att somna på. 

Snart var allt svart.  

Harry:

Varför brydde jag mig?? Jag?! 

Hon var ju bara en tjej. Klockan är 6.00 och jag kan inte sova. Allt jag kan tänka på är Lisa. Jag vill veta mer om henne. 

Hennes stora blåa ögon hade fängslat mig. Vad tänker jag med?? Jag Harry Styles bad boy nummer 1 kan inte vara en sån här mjukis, jag känner inget! 

Jag blundade och snart blev verkligheten svart. 

Klockan pep hårt och jag slog upp mina ögon. Redan morgon??? Det var lördag tack och lov! Ledig, behöver inte jobba. 

Jag tog upp min mobil och kollade, jag läste igenom min konversation med Lisa och suckade. Jag bestämde mig för att skicka iväg ett meddelande.

 -Hey babe! I come over in a sec! xoxo Harry.

Det var inte så svårt att hitta var hon bor jag behövde bara söka på google och så kom det upp. 

Jag satt mig upp och gick fram till garderoben och tog fram ett par svarta jeans och en vit T.shirt. Det var sommar men jag har fortfarande jeans. Har aldrig vart en riktig sommar kille. 

Jag gick ut i köket och tog fram frukost och hörde hur det vibrerade till i fickan. Jag tog upp mobilen och såg att jag fått ett meddelande.

 -Stay away you creep! Don´t you dare come over!/ Lisa

Jag fnös till lite, hon kunde inte bestämma vad jag skulle göra.  

Sarah: 

Lisa hade ringt i morse och sagt att Harry hade tagit kontakt med henne igen och att hon var rädd. Hur kunde han. Hon kom i alla fall över till mig och Zayn.

Vi har kollat på film hela dagen och pratat. Jag och Zayn har verkligen lärt känna henne och hon oss. Hon var så snäll men det kändes som om hon döljde nått men jag ville inte fråga. Hon släpper nog inte in vem som helt ´s i sitt liv och det fick mig att känna mig speciell. 

Dagen har gått fort och jag har haft så kul.

Vi skulle ut nu och Lisa hade tagit med sig kläder, vi gick in i Zayn´s sovrum och började byta om. Hon hade en svart kort klänning som satt perfect över hennes kurviga kropp. 

Jag hade på mig en lite mindre tajt klänning men också svart. Vi satt på oss ett par högklackade skor båda två. 

Vi lockade håret och sminkade oss. Det blev snyggt. 

Zayn satt i hallen och väntade på att vi skulle bli klara. 

Vi kom ut och han log mot oss och jag gav honom en kyss. Vi gick ut mot Zayn´s bil och åkte iväg till nattklubben vi skulle till. 

Det ekade musik ända ut på gatan och vi tre gick in och gick direkt till baren. 

Vi hade svept många shots nu jag och Lisa, Zayn skulle köra så han drack inte. Hon drog ut mig på dans golvet och vi stod och dansade som galningar. Om inte hade fått i oss alkohol så hade ja aldrig dansat så här. 

Zayn tyckte inte om att jag drack eftersom att jag bara är 16 men jag lyssnade inte på honom. Jag drack inte så ofta bara ibland så det var lugnt. 

Lisas ansikte stelnade plötsligt till och hon stirrade mot ingången och jag tittade dit. Vi båda frös till is när vi såg vem som stod där.

Harry, vad gjorde han här?

 



KAPITEL 11

Förra gången:

-Did you watch???? jag tittade surt på honom och han nickade och log jag låtsades vara sur och han lyfte upp mig och började kyssa mig längs halsen igen och precis vid nyckelbenen kysste han lite extra, han visste att det var min svaga punkt.

VI avbröts av att nån harklade sig i hallen och där stod en lång kille i 20 års åldern med stort lockigt hår och gröna ögon. 

Vi tittade förbryllat på honom och Zayn sa:

-Who are you?? Zayn såg arg ut.

-I´m a friend off Alex han gick snabbt fram till Zayn och slog till honom så att han föll till golvet. Han gick sedan fram till mig och lyfte upp mig på axeln och började gå mot dörren. Jag sparkade och slog men förstod direkt att jag inte skulle kunna komma loss....

Lisa: 

Jag hade pratat med Harry ett tag och han verkade snäll. Men jag visste inte om jag kunder lita på honom det verkade som om det var nått han inte berättade.

Han hade nu gått för att göra nått som inte skulle ta så lång tid. 

Jag fick ta frukost om jag ville. Jag stannade i hans lägenhet och tog lite fruktost. Jag tog yougurt med bär. Jag kände hur huvudet dunkade. Varför skulle jag ta dom där shotsen. 

Jag satt mig i soffan och började kolla på TV.

Plötsligt slogs dörren upp och där kom Harry in med en tjej över axeln. Jag hoppar upp hur soffan. Va fan?? 

-What are you doing??! skriker jag nästan. Vem är hon och varför gråter hon. Jag känner hur skräcken kommer krypande jag visste att han är farlig jag visste det!

-I´t not what It looks like säger han och hans ögon tittar oroligt på mig. Vad ska jag göra. Han går mot sitt sovrum och jag följer efter han sätter ner tjejen på sängen och jag får en ide. Jag kommer ihåg lampan som jag slog mot Harry´s huvud den ligger kvar. Jag ger flickan på sängen en allvarlig blick och tittat sedan på lampan och hon tittar efter. Hon ger mig en liten nick när Harry inte ser. 

Jag låtsas tappa ett örhänge och lutar mig ner, jag tar snabbt tag i lampan och svingar den mot Harry´s huvud den träffar precis över tinningen. Mitt mål. Han faller till marken och jag skriker till flickan i sängen:

-RUN!!! RUN!! 

Vi båda springer mot dörren vi tar oss ut i trapphuset och ut på gatan. Vi kom undan.Jag pustar ut.

Sarah: 

Vem var hon? Och vad gjorde hon i hans lägenhet. Jag var ändå extremt tacksam för det hon gjort. 

-Thank you SO mutch! var allt jag kunde få fram. Jag log varmt mot henne.

-Just glad me made It out of there, but we should go before he comes.

Vi började springa åt vänster och såg en Starbucks skylt efter ett tag när vi börjat sakta in. Jag drog upp min telefon och ringde Zayn.

Han svarade direkt och lät panikslagen.

-Hey It´s me sa jag snabbt och jag kunde höra hur han pustade ut.

-Where are you, are you okay, did he hurt you???

-I´m at Starbucks in Main street 22 can you come and pick me up??

-of course be there in 5.

Jag gick fram till den blonda tjejen som vart hos den främmande killens lägenhet.

-What´s you name?

-Lisa, you?

-Sarah, what where you doing at that guys apartement. Jag var så nyfiken att jag inte kunde hålla tillbaka frågan. 

Hon berättade att jon blivit full och att hon svimmat och när hon vaknade upp var hon hos den här killen som förresten heter Harry. Han hade vart snäll och sagt att han bara skulle fixa en grej och när han kom tillbaka så hade han mig med sig. 

Jag var så tacksam för att hon hjälp mig. Vi satt och pratade fortfarande chockade löver vad som hänt. 

Senan frågade hon varför han tagit mig. Jag berättade då allt om Zayn och matchen och Alex. Då tittade hon på mig och sa:

-I´m sorry, that´s allot to going througth.

Jag tittade tacksamt på henne. Hon skulle kunna bli en riktigt bra vän. Jag såg då hur Zayn´s stora svarta bil körde upp på parkeringen och jag sa till Lisa att det var Zayn och hon nickade. Han tittade runt sig och såg till slut oss.

Vi gick ut och jag sprang fram till Zayn och han omfamnade mig i en kram. 

Han kysste mig och frågade sedan om Lisa och jag berättade kort om att hon hjälpt mig. Zayn och jag skjutsade hem Lisa och jag gav henne mitt nummer och sa att hon skulle ringa. 

Vi åkte hem till Zayn´s lägenhet och andades ut. Vi var ganska chockade över allt och visste inte vad vi skulle göra skulle han komma tillbaka? Vi satt oss i alla fall framför TV:n och slog på My sister´s keeper som var en extremt sorglig film. 

Det förvånade mig att det var den Zayn valt. Vi låg nu i soffan och mös. Jag låg på hans muskulösa mage och kände hur skönt det var att vara tillbaks hos honom. 

Lisa:

Zayn och Sarah hade släppt av mig hemma. Jag kände hur jag fick en klump i magen när jag tänkte på hur jag skulle möta min mamma. Jag öppnade dörren och möttes av min mamma som omfamnade mig i en kram.

-Where have you been??

-I almost called the cops!

-I sleept at a friends house and my phone battery died. Hon granskade mig och sa sedan.

-Okay but call the next time. 

Jag gick upp på mitt rum och tänkte över vad som hänt. Jag hade fortfarande på mig samma kläder som igår.

Jag gick ram till min garderob och tog fram min Viva la juciy tröja och ett par mjukis shorts. 

Jga kollade på mobilen och såg att jag hade två missade samtal från ett okänt rummer och ett sms.

- I´t was not what i looked like, let me explain please/ harry xx

 

Va?? hur kunde han han var ett äckel och jag ville aldrig prata med han och bestämde mig för att skicka iväg ett meddelande.

 -NEVER you creep! Leave me alone. And do not contact me again!/ Lisa

Jag kände hur ilskan men också skräcken började komma hur fick han tag i mitt nummer?? Tänk om han vet var jag bor? Det plingade snabbt till i mobilen.

 -I will find you, then you have to listen xoxo Harry.

Vad menade han?? Jag frös till is när jag läste smset. Och jag tvekade inte en sekund över att om han ville hitta mig skulle han det.


Nu är kapitel 11 uppe! Hoppas ni gillar det :) Jag kommer nog lägga upp ett i morn eller på måndag. Blir jätte glad för era kommentarer. 3 kommentarer till nästa?? 

Kram Moa <3



PRESENTATION

Hej, kapitel 11 kommer nog ut idag känner mig riktigt skrivsugen. Men kan kanske komma ut i morn med. Nu tänkte jag gå igenom mina karaktärer och hur dom är så ni får en bättre bild av dom. Jag vet att jag skulle ha gjort det i början men gör det nu ialla fall. 

Kram Moa


Sarah: 

Hon har honungs blont hår och blå gröna ögon. Hon är väldigt kort vilket får henne att se lite yngre ut. Hon är 16 år. Hon bor hos sina fosterföräldrar men pappan slår henne. 

Sarah är en tjej som gillar att rita lyssna på musik och sjunga. Hon är en ganska pratglad tjej och skrattar mycket. 

Hon drömmer om kärleken och tror att hon har hittat den. 

Zayn: 

Han har mörk bruna ögon och mörkt hår. Han är runt 1.80 lång och är 20 år. Han pratar inte i onödan men när han väl börjat har han svårt att sluta.

Han är glad och vill allas bästa. 

Han tränar MMA och har en mörk hemlighet om sporten och vad som kan hända. 

Han tror inte på den äkta kärleken men sen han träffade Sarah har allt förändras. 

Lisa: 

Hon har långt blont hår och stora blå ögon. Hon är ganska kort men lite längre än Sarah. Hon är 17 år. 

Lisa tränar konståkning och tävlar. Hon är glad och sprallig. Hon bryr sig jätte mycket om andra och tänker mer på dom som behöver hjälp än henne själv. 

Hon är envis och har en stark vilja. 

Hon bor med sin mamma för hennes pappa gick bort för nått år sen. 

Harry: 

Han är en lång kille med stort lockigt hår och smaragd gröna ögon. En kille alla tjejer faller för. En player. Han är 20 år. Han är väldigt lång runt 1.90. Han har ett mörkt förflutet och kan inte komma undan det. Han är envis, över beskyddande, han öppnar inte upp sig för vem som helst. 

Han försöker bli en bättre människa men han dras in i allt dåligt på nytt hela tiden. 



KAPITEL 10

Förra gången:

-Have you killed anyone during a game?? frågan bara for ur mig. Han tittade förvånat på mig men sedan allvarligt

.-Yes, but It wasen´t my attencion, I will never be perfect but i can try and i don´t want to hide those things from you. 

Jag var glad att han tagit allt så bra och att han var ärlig mot mig. 

Jag lutade mig upp och kysste honom och sa:

-I love so much!

-I love you to sa han mjukt och hans ord värmde mig inombords.

Men jag var fortfarande lite orolig av vad Zayn kunde göra när hans ”mörka sida” tar över och han inte har någon kontroll. Skulle han kunna skada mig??

Zayn: 

Hennes honungs blonda hår låg över den vita kudden. Här låg hon i min famn och hon var min. Jag hade berättat för henne om den hemska matchen då jag.... det är till och med jobbigt att tänka på. 

Det plågar mig varje dag. Var hon kanske rädd för mig var det därför hon frågade? Men nu fick jag inte tänka på det, jag ska vara positiv.

Hon öppnade sina klarblå ögon, hon tittade förvånat på mig och sa:

-Have you been up long? And why are you starring at me?? Hon log lite när hon sa det sista. Jag flinade och gav henne en kyss till svar. Hon log och pussade mig på hakan och på munnen. Det pirrade i magen varje gång hennes läppar rörde mig.

-I´m going to take a shower sa hon och då kom jag på att hon bara hade på sig trosor. Hon  reste sig sakta ur sängen och drog lakanet runt sig och jag tittade på henne när hon försökte dölja sin halvnakna kropp.

-I have seen you naked before you know.

-I know but I don´t wan´t you to see me naked now hon fnittrade till och gick snabbt mot badrums dörren.Hon stängde snabbt och jag kunde höra hur kranvatten sattes på. 

Lisa:

Shot efter shot efter shot. Varför skulle jag dricka så mycket. Hela världen snurrade. Jga var på väg hem från en nattklubb. Jag kände hur magen vände sig ut och in och jag försökte att inte kräkas. 

Jag gick i nått som kändes som slow motion. Skulle jag klara hela vägen hem. Mamma och pappa kommer att få panik om dom ser mig så här men vad ska jag göra, jag kan ju inte direkt sova på gatan. 

Jag vinglade till och kände hur mina knän viker sig och jag ramlar hårt ner i marken. Allt blir svart.

2 timmar senare

Huvudet dunkar, jag vänder mig om i sängen och kollar runt. Det här är inte mitt rum, jag känner hur rädslan kryper fram. Var är jag?? Jag kom då sedan ihåg gårdagen och hur jag vart full och sen blev allt svart. Jag kände att jag inte hade några byxor på mig utan bara en stor vit T.shirt och mina trosor. 

Jag kände hur paniken kom och jag vart rädd, tänk om jag är hemma hos nån pedofil.

Mitt i mina tankar hörde jag steg komma utifrån andra sidan dörren. Jag fick panik och la mig snabbt under täcket och låtsades sova, jag kanske skulle kunna fly.

Harry: 

Hon sov, jag hade hittat henne på gatan. Jag hade sedan sett att hon slagit i handen och pannan och bart upp henne och tagit hem henne till mig. 

Hon var vacker där hon låg. Under vad hon heter. Hon har långt blont hår och blå ögon. Jag har alltid gillat tjejer med blå ögon.

Hon ryckte till och jag gick fram till henne och tittade förvånat på henne. Plötsligt tog hon tag i lampan som stod på nattuksbordet och svingade den mot mitt huvud den träffade över tinningen och jag föll till golvet. Va fan.... jag sprang efter henne och precis när hon skulle öppna ytterdörren fick jag tag i henne och sa:

-Hey why did you do that jag höll fat henne tätt intill mig och kände hur hennes hjärta slog fort.

-Let me go you creep sa hon högt och jag blev förvånad. Nu fattade jag det är nog ganska läskigt att vakna upp hos en främling.

-I´m not going to hurt you, i saw you on the street and carried you to my place because i diden´t know where you liveed. Hon lugnade sig en aning och lag släppte mitt gerp lite och hon lugnade ner sig. Hon vände sig om och tittade rakt in i mina ögon. Hon såg inte längre lika rädd ut.

-What´s your name darling?

-Lisa, hon var nu ganska lugn och viskade fram ett- Thank you for helping me. 

Jag log, det var säkert hennes första gång hon drack så mycket.  

Sarah: 

2 timmar efter duschen.

Jag och Zayn hade vart och handlat godis och matvaror till i kväll. Jag skulle laga tacos min favorit mat. Zayn var inte så duktig på att laga mat så det var jag som fick göra det. Men det gör inget jag tycker att det är kul.

Han har köpt sjukt mycket godis och cola. Han lär ju dö av en överdos socker. Jag fnissade åt min tanke. 

Han satt nu i soffan och spelade Fifa och jag har på högsta musik och lagar mat. Jag har på min mina nya Wesc hörlurar som är super bra. Men jag har alltid för högt hahaha. Jag känner hur rytmen går igenom min kropp och jag låtsas att jag är en känd artist och står och mimar till musiken. Plötsligt känner jag ett par händer på mina höften och jag rycker till. Eftersom jag hade så högt så kunde jag inte höra att Zayn kommit. 

Han placerade mjuka pussar längs min hals och jag känner hur varje cell i min kropp pirrar till. Han går upp och ner. 

Han tar av min hörlurarna och viskar att han älskar mig. Jag ler och ger honom en passionerad kyss och återgår till matlagandet.

-Your adorable when you sing to you songs han står och hånler mittemot mig och jag tittar förbryllat på honom hade han stått och tittat på?!

-Did you watch???? jag tittade surt på honom och han nickade och log jag låtsades vara sur och han lyfte upp mig och började kyssa mig längs halsen igen och precis vid nyckelbenen kysste han lite extra, han visste att det var min svaga punkt.

VI avbröts av att nån harklade sig i hallen och där stod en lång kille i 20 års åldern med stort lockigt hår och gröna ögon. 

Vi tittade förbryllat på honom och Zayn sa:

-Who are you?? Zayn såg arg ut.

-I´m a friend off Alex han gick snabbt fram till Zayn och slog till honom så att han föll till golvet. Han gick sedan fram till mig och lyfte upp mig på axeln och började gå mot dörren. Jag sparkade och slog men förstod direkt att jag inte skulle kunna komma loss....


Nu är kapitel 10 uppe! Jag har lagt till två nya karaktärer Harry och Lisa. Jag kommer att berätta mer om dom sen. Skulle bl jätteglad om jag kunde få 2 kommentarer så lägger jag ut nästa kapitel då. En fråga: Vill ni att jag ska pressentera mina karaktärer och beskriva dom??? 

KRAM MOA <3



.

Hej, ville bara säga att jag har bestämt mig för att lägga ut ett kapitel varannan dag. Jag ska försöka hålla det här så att det bli uppdaterat med jämna mellarum. Men ibland kan det kanske ta nån dag extra om jag har prov eller läxor:)
 


KAPITEL 9 PART 2

 
Förra gången: Vi kysstes och jag började att kyssa henne ner längs hennes nacke och lämnade små blöta kyssar. Jag lyfte upp henne ur sängen och tog tag under hennes lår och tryckte upp henne mot väggen. Hennes andetag blev snabbare och jag började att kyssa henne intensivare. Jag gick upp och ner för hennes hals och lämnade blöta kyssar efter mig. Plötsligt stoppade hon mig och jag tittade oroligt på henne. Hon blev röd i ansiktet och sa: I´m a virgin hon tittade ner. Jag log mot henne och sa: We will take it easy. Hon log tillbaka mot mig. Jag fortsatte och kyssa henne och det ena ledde till det andra.....
Zayn: Jag vaknade av att Sarah rörde sig i sömnen. Hon drömde säkert, hon brukade drömma. Oftast mardrömmar. Jag strök henne över huvudet och hon lugnade sig. Jag pussade henne på pannan och försökte somna om. Solen lös mig i ögonen och jag satt mig upp Sarah var inte här. Då hörde jag en duns från vardagsrummet. Jag sprang upp i bara mina boxers. Jag sprang mot vardagsrummet där jag hört dunsen. När jag kom in i vardagsrummet så lås Sarah på golvet och hade en sladd runt foten. Jag log och kunde inte hålla mig för skratt. Hon tittade upp från golvet och en röd nyans spred sig på hennes kinder. Jag gick fram och trasslade upp sladden och hjälpte henne upp. Hon behövde inte säga nått jag hade fattat att hon snubblat. Som vanligt, hon var ganska då klumpig och om jag fick gissa så hade hon försökt att smyga runt så att jag inte skulle vakna, men misslyckas. Jag pussade henne på pannan och sa: - did you hurt yourself? Hon tittade blygt upp på mig och sa osäkert: -Yes. Hon tittade på sitt knä där hon hade ett litet sår som blödde. Jag satt mig på knä och pussade runt såret och hon gav ifrån sig en suck. Jag gick snabbt till köket och hämtade ett plåster. Jag satt plåstret på såret och pussade lät. Jag lämnade pussar på hela knät och började gå uppåt lämnade pussar på hennes korta mjuka ben. Jag lämnade en sista puss längst upp på låret och ställde mig upp igen och gav henne en passionerad kyss, Jag kunde inte fatta att hon var min. Ingen annan skulle få henne hon var min ingen skulle kunna skada henne mer. Jag finns nu här. Jag tog tag i hennes lår och bar upp henne och fortsatte att kyssa henne. Jag bar in henne till sovrummet och la henne på sängen och la mig bredvid henne. Hon låg nu på mitt bara bröst och jag kände hennes andetag. Jag har aldrig känt såhär förut. Jag var osäker. Vi låg och pratade ett bra tag och jag kände att jag kunde öppna mig för henne. Hon var mitt allt.
Sarah:
Vi gick upp och åt frukost. Jag var lite öm i kroppen efter i går det var ju trots allt min första gång. Vi satt oss i soffan och valde att bara ha en filmdag och ligga i soffan och mysa. Jag fick välja den första filmen och jag valde the notebook och Zayn suckade högt över mitt val och jag sa: - Are you afraid to cry big brave Zayn. Jag fnittrade till och han tittade förföriskt mot mig och log och satt sig snabbt upp i soffan. Han tog en kudde och startade kuddkrig. Jag sprang för livet men Zayn var både snabbare dels för att han har mycket längre ben än mig. Jag kände hur han började komma i fatt. Jag skulle inte ha en chans om han fick tag i mig. Jag sprang mot sovrummet och slängde mig under täcket som ett slags skydd men det skulle inte hålla honom borta länge. Jag kände en duns bredvid mig och nu sa han: - Sarah come out darling i have no pillow. Jag tittade försiktigt fram och möttes av Zayn´s vackra ögon. Han log och jag kom ram helt och han kysste mig passionerat och jag glömde allt. Vad jag gjorde, mitt namn jag var helt lost. Han avbröt kyssen och började kittla mig. Jag började skratta och bad om nåd och vi båda satt och skrattade innan han bar upp mig och jag sa: - You know that i have legs and can walk by myself sa jag ironiskt. Han nickade och sa: - I like to carry you prinsess. Jag flinade åt hans kommentar. Vi satt oss i soffan, jag låg på Zayn´s bröst och kände mig trygg. Jag satte på filmen och när vi ett halva så kände jag hur jag var tvungen att fråga Zayn om han dödat nån under en MMA match. Frågan brände i munnen ville ut men jag var lite rädd för att fråga. -Have you killed anyone during a game?? frågan bara for ur mig. Han tittade förvånat på mig men sedan allvarligt. Yes, but It wasen´t my attencion, I will never be perfect but i can try and i don´t want to hide those things from you. Jag var glad att han tagit allt så bra och att han var ärlig mot mig. Jag lutade mig upp och kysste honom och sa: -I love so much! I love you to sa han mjukt och hans ord värmde mig inombords. Men jag var fortfarande lite orolig av vad Zayn kunde göra när hans ”mörka sida” tar över och han inte har någon kontroll. Skulle han kunna skada mig??


KAPITEL 9 part 1

Förra gången:

Han satt på en bänk med papper i näsan. När han såg mig så reste han sig snabbt och omfamnade mig i en kram. Den övergick snabbt till en passionerad kyss. Han var svettig och blodig men det struntade jag i. Jag var glad att han var okej och att han var hos mig igen. Han sa att han skulle duscha och jag lämnade omklädningsrummet. 

När jag var på väg mot ringen där jag skulle vänta på Zayn så kände jag en hand på min axel och vände mig snabbt. Där stod en blodig Alex med svarta ögon och fån flina mot mig. Jag kände en rysning sprida sig längs min rygg, vad skulle han göra??

 

Sarah: 

Han la sin hand för min mun och jag försökte skrika på hjälp men det var ingen där förutom i omklädningsrummen. Jag försökte slå mig ur hans grep och sparkar men även fast han hade fått massor av slag från Zayn så var han fortfarande mycket starkare. MIn längd var ju inte heller nått att skryta med. Han var säkert 1.90 ungefär som Zayn medan jag bara är 1.55 kanske. 

Jag lyckas få in en spark på hans smalben och han skriker till och släpper det hårda taget han har runt mig. Jag börjar springa mot omklädningsrummet där  Zayn är och precis när jag ska öppna dörren så tar ett par stora händer tag i min midja och vänder mig om. Alex´s ögon är svarta av vrede och första slaget träffar mig över kindbenet. Jag tänker inte ge mig!

Jag får in ett slag i hans mage och han hade redan ont där från början så att jag slog där fick dubbel verkan. Jag kände hur det kom lite blod ur min läpp och kände att han trätfat mig där också. Jag slänger upp dörren och springer bland skåpen. Jag hör Zayn´s röst och springer dit han sitter på bänken och sjunger glatt.

Han ser mig och ögonen förändras, dom är inte längre bruna utan blir svarta. Det skrämmer mig. Hans ansikte spänner sig och han går snabbt fram till mig. Han tittar mig djupt in i ögonen och säger: -WHO DID THIS! han låter arg, jag har aldrig sett honom så här förut. 

-Alex sa jag och tittade ner. Skämdes men vet inte varför. Jag kände hur en salt tår började rinna ner för min kind. Han torkade bort den och lite utav blodet från min läpp. Han ger mig en snabb puss och börjar gå mot utgången. Jag följer efter och ser hur Alex kommer in i omklädningsrummet. Han fån flinar åt både mig och Zayn.

Zayn springer fram och lår en rak höger i hans ansikte. Han slår ett antal gånger tills Alex ansikte ite går att känna igen. - I swear to good i will kill you! Don´t ever touch her again! röt han. Han sparkade honom i magen. Zayn skrämde mig. Han brukade kunna bli arg lätt men aldrig så här. Jag sprang fram till honom och försökte att dra bort honom för om han fortsatte att slå skulle han döda honom. Zayn kollade oroligt på mig och sluta slå. Han rese sig upp och drog med tummen över det ömma stället på min kind. Han strök tummen över min skadade läpp och beröringen fick mig att rysa.

-Let´s get out of here sa han och jag nickade snabbt.

Vi gick mot utgången och satt oss i Zayn´s bil.

-Did he.... touch you? frågade han oroligt och hans händer spände sig hårt om ratten.

-No sa jag och tittade ner i mitt knä. Jag kunde höra att han andades ut.

 

Zayn: 

Om han hade rört henne vet jag inte vad jag hade tagit mig till. Troligtvis skulle jag slagit ihjäl honom på några minuter. Jag var glad att jag hade Sarah i säkerhet hos mig nu. 

Vi stannade bilen och hoppade ut. Vi gick in i min lägenhet och jag kollade på klockan. Hon var redan 5. Jag var trött och svettig. Jag hade inte duschat innan vi åkte. Jag sa till Sarah att jag bara skulle gå och duscha och hon nickade. Jag gick in i badrummet och drog på det varma vattnet. Jag sköljde av mig blodet jag hade på kroppen. 

Jag var snabbt klar och virade en handduk runt midjan. Jag gick ut till vardagsrummet och såg Sarah ligga på soffan och kolla på TV. Jag gick fram till henne och satt mig bredvid. Vi satt och kollade på film ett bra ta och snart var klockan 9. Sarah låg på mitt bara bröst och jag lutade mig ner och kysste henne passionerat. Kyssen övergick till hångel och jag bar upp henne och gick mot mitt sovrum. Jag la henne på sängen och hon drog av sig tröjan och blottade sin BH. Jag såg nått jag inte hade upptäckt förut en tatuering på hennes vänstra sida, en fjäder. den var fin. 

Vi kysstes och jag började att kyssa henne ner längs hennes nacke och lämnade små blöta kyssar. Jag lyfte upp henne ur sängen och tog tag under hennes lår och tryckte upp henne mot väggen. Hennes andetag blev snabbare och jag började att kyssa henne intensivare. Jag gick upp och ner för hennes hals och lämnade blöta kyssar efter mig. Plötsligt stoppade hon mig och jag tittade oroligt på henne. Hon blev röd i ansiktet och sa: I´m a virgin hon tittade ner. Jag log mot henne och sa: We will take it easy. Hon log tillbaka mot mig.

Jag fortsatte och kyssa henne och det ena ledde till det andra.....


Sorry att det blev ett ganska kort kapitel men Kapitel 9 part 2 kommer i morn:) Tack så mycket för att ni läser min blogg! det uppskattas! :) Kram Moa <3

 



KAPITEL 8

Förra gången:

Han la sig tätt intill mig och la armarna på mina höfter och kysste mig passionerat. Jag älskade hans kyssar. 

Jag log och sa: - Sweet dreams och blundade. 

Jag älskade verkligen honom, men jag var fortfarande nervös att säga det rakt ut till honom. Jag hade bara sagt det en gång tidigare. Jag kände mig så trygg där jag låg i Zayn´s stora famn. Då kom jag att tänka på Matchen och fick en klump i magen. Jag var tvungen att försöka få honom att inte slåss men jag vet att jag aldrig skulle lyckas.

Fan varför!

Zayn: 

Solen sken mig i ögonen och jag kände hur jag bara ville somna om. Att jag alltid skulle glömma att dra ner persiennerna! Typiskt mig haha. 

Jag kände hur Sarah utstrålade en värme bredvid mig. Hon låg med ansiktet år andra hållet och hennes gyllen blonda hår låg över nästan hela kudden. Hon hade täcket över sig på ena sidan och den andra mellan hennes alldeles för korta ben. Jag log för mig själv. Hon låg alltid så. 

Jag satt mina stora fötter på det kalla golvet och rös till. Jag drog på mig ett par svarta mjukis byxor. Jag gick fram till sängen igen och la över lite extra täcke över Sarah. 

Jag gick ut i köket och tog fram ett par smörgåsar och två koppar. Jag började koka tevatten och bre smörgåsarna. Hon ville ha smör, ost och paprika på hade jag lärt mig. 

Te kokaren pep och jag sprang fort fram till den så att den skulle sluta pipa annars skulle hon vakna. Jag hällde upp vattnet i dom två kopparna och satt allt på en bricka. Jga började gå mot sovrummet. 

Hon låg nerstoppad precis som när jag lämnat henne här för en stund sedan. Jag ställde brickan på skrivbordet och gick fram till sängen och la mig bredvid henne. Jag ville inte väcka henne och påminna henne om matchen men jag var tvungen.

-Gorgeous wake up... jag sa det med min sötaste röst. Hon började röra på sig lite och jag visste att hon inte skulle vakna och jag började kittla henne och då flög hon upp och satt sig upp. Jag kittlade henne tills hon skrek att jag skulle sluta.

-Nice wake up sa hon ironiskt och satt sig på kanten av sängen. Jag gick upp och hämtade brickan och satt den på sängen. Hon tittade roat på mig.

-Breakfast in bed... nice. Hon log som bara hon kunde. Hon la sig ner igen och tog upp den special gjorda smörgåsen men paprika på. Hon gav ett hhmm ifrån sig och snart var det slut på mackan. Hon tog sin te kopp och drack sakta upp. Jag gjorde samma.

När hon var klar så fick hon ett veck mellan ögon brynen och jag frågade vad hon tänker på.

-Isen´t it today that you will figth that ashole Alex? jag blev förvänad av den plötsliga frågan.

-Yes, but don´t worry I will win i promise, he can never hurt you again! Jag blev arg vid tanken på att han slagit Sarah.

Hon tittade oroligt på mig och sträckte sig fram till mig och gav mig en kyss. Jag var helt hypnotiserad av kyssen och glömde helt bort att jag skulle slåss snart. 

Jag tittade på henne och log. 

-Will you come and look? jag var osäker på vad hon skulle svara. Hon kanske inte ville se och då vet jag inte om jag kan slåss.

-Yes of course woulden´t miss it, but that doenen´t mean I´m okay with this! 

Hon ville komma! Det kändes så bra att jag skulle ha henne med mig. Jag log och flinade mot henne medan hon försökte se allvarlig ut. Jag kysste henne och la mig uppe på henne och rullade runt.Hon låg nu på mig och vi kysstes passionerat. Plötsligt så slutade hon och jag tittade förvånat upp på henne och det verkade som om hon kom på att hon bara hade en T.shirt på sig. Hon blev illröd i ansiktet. Det var så sött fast jag vet att hon hatar det. Jag var medveten att Sarah inte hade så mycket erfarenhet av killar och det fick mig att känna mig speciell men också ursinnig av att nån annan skulle röra henne som jag!

 

Sarah: 

Fan matchen! Jag var så nervös. Vad skulle jag göra, jag var rädd för att möta Alex och jag var rädd att Zayn skulle göra sig illa. Och igår så gick jag in på mobilen och kollade in lite regler och man får slå tills den andra dör. 

Jag kan inte förlora Zayn, jag älskar honom! Han är min bättre hälft. 

Han hade nu gått ut med brickan och skulle diska tallrikarna och muggarna. Jag passade på att dra på mig mina kläder och jag lånade hans tandborste och började borta tänderna. Jag hörde fotsteg och snart så stod han bakom mig och sa:-Is that my thoothbrush?? Han höjde lätt på ögonbrynen. Jag log och nickade. Han skrattade och drog runt mig så att vi stod ansikte mot ansikte och drog ut tandborsten och kysste mig. Jag blev överraskad av kyssen och blev illröd i ansiktet. 

När både han och jag hade klätt på oss så gick vi ut till Zayn´s bil. Jag hade alltid svårt att ta mig in i bilen för att den var så hög.

Vi satt tysta i bilen båda tror jag hade tankarna på matchen. Jag var så nervös och jag skulle inte ens slåss. 

Lokalen låg inte så långt ifrån där Zayn bor så det tog inte så lång tid. Vi gick in och jag fick en kyss av Zayn innan han sa att han skulle gå och byta om och värma upp. Jag gick och satt mig på en ledig plats bland en massa folk. Jag satt ganska nära ringen eller buren dom skulle slåss i. Det kändes som om jag hade en stor klump i halsen. Jag satt och väntade i minst 20 minuter innan det gick fram en skallig kille i ringen och sa att matchen alldeles strax skulle börja. Magen var i uppror och jag tittade mig omkring, mina ögon letade efter de kastanj bruna ögon jag älskade. 

Plötsligt såg jag en kille med tattueringar på armarna gå ut och publiken jublade. Det var Alex. Han gick förbi läktaren där jag satt och blinkade åt mig. Jag var äcklad och tittade bort. 

Efter kom Zayn och jag log mot honom hon han mimade: I love you! Jag mimade tillbaka. 

NU stod dom båda i ringen och domaren ställde sig i mellan dom och sa åt dem att börja. Jag visse inte vad jag skulle göra! Alex fick in ett slag över Zayns käke och sedan över näsan. Zayn ryggade tillbaka det syntes att det gjorde ont. 

Jag blundade och ville nästan inte se. När jag tittade igen så fick Zayn ett slag i magen och snabbt efter i ansiktet, han föll ner till marken och blod kom ur hans näsa. Han låg på marken en stud och såg ut att ha super ont. 

Han reste sig och slog ett slag i Alex mage han slog ett till. Alex tappade luften och då fick Zayn chansen och slog honom i ansiktet. Det började forsa blod ur Alex näsa men han stod fortfarande upp. Zayn sparkade honom i magen och viskade nått i hans öra. Ingen hörde. Jag kände hur klumpen i bröstet började lösas upp. Zayn la ett slutgiltigt slag i Alex ansikte och jag chansade att Alex säkert skulle ha en bruten näsa och några brutna revben. Alex låg på golvet alldeles svettig och blodig och Zayn stack upp armen i luften och skrek: -YEAH!!! jag log allt hade gått bra. Men sedan såg jag att när Zayn skulle gå ur ringen att han hade ont i ansiktet och magen.

Jag for upp från min plats och sprang mot omklädningsrummet för att möta Zayn.

Han satt på en bänk med papper i näsan. När han såg mig så reste han sig snabbt och omfamnade mig i en kram. Den övergick snabbt till en passionerad kyss. Han var svettig och blodig men det struntade jag i. Jag var glad att han var okej och att han var hos mig igen. Han sa att han skulle duscha och jag lämnade omklädningsrummet. 

När jag var på väg mot ringen där jag skulle vänta på Zayn så kände jag en hand på min axel och vände mig snabbt. Där stod en blodig Alex med svarta ögon och fån flina mot mig. Jag kände en rysning sprida sig längs min rygg, vad skulle han göra??



KAPITEL 7

Förra gången:-I´m just going to take a shower sa jag och kände hur jag kunde strunta i duschen och bara ligga här med honom men jag behövde verkligen duscha. -Okay, can i join you sa han och log självsäkert mot mig. 

Jag blev förvånad över hans kommentar och rodnade vilket han såg. - No sa jag tyst och sprang in på badrummet innan han skulle se mig rodna ännu mer. Jag hörde honom ropa på andra sidan dörren: - Another time love. Jag skrattade åt kommentaren och började klä av mig och ställde mig under det varma vattnet. 

Plötsligt hörde jag en smäll och stängde av vattnet snabbt och drog en handduk runt mig och sprang ut i hallen där Zayn låg på golvet med blodig näsa, och ett stort sår på hans bara mage. 

 

Sarah: 

ZAYN, skrek jag rakt ut. Dörren stod öppen och jag såg en kille med massa tatueringar på armarna springa ut. 

Zayn reste sig sakta upp och svor: -Shit!

Jag sprang till köket för att hämta papper och satt mig framför honom och torkade bort blodet som hade runnit under hans näsa.

-Who was that?! sa jag ganska panikslaget. 

-I don´t know but i guess It was the one I going to figth toards tomorrow. Hans vanligtvis bruna vackra ögon blev svarta precis som dom blivit när han kom in och räddade mig från min pappa. Det skrämde mig.-Well isen´t that against the rules? jag hade igen aning om hur MMA funkade men så här kunde man väl inte göra.     -No..., this is not a leagaly match....-What!!? inte en chans att jag tänker låta honom slåss nu!-Don´t worry It´s going to be fine sa han lugnande. 

Jag var fullt bestämd, jag skulle konfrontera den här killen som skulle slåss med Zayn och försöka att få honom att dra sig ur så att ingen skulle göra sig illa.

Jag torkade bort det sista blodet och pussade honom sedan på näsan, han log lite.

Han reste sig sakta upp och jag chansade att han inte bra fått ett slag på näsan utan troligen också i magen.

Han satt sig i soffan och jag kom på en ganska bra lögn, - I saw that you don´t have any milk, I´ll go and buy some.

Han tittade lite förvånade på mig och sa sedan: - Okay.

Jag gick snabbt fram till honom och gav honom ett puss. Nu var det bråttom.

Jag gick först till stället där Zayn skulle slåss i morn. Jag gick fram till en utav killarna som stod och sparkade på nån slags kudde. Jag petade honom hårt på ryggen och han vände sig snabbt. Han tittade på irriterat för att jag stört hans träning. - Hi, do you know anything about a figth tomorrow? jag väntade otåligt på svar.-Yes, a guy named Zayn will meet a guy named Alex. Han visste, nu gällde det bara att ta reda på var den här Alex var. -Do you know where Alex is rigth now? jag var otålig ville ha svar. -Yeah he is in the looker.-Thansks, sa jag snabbt och började gå mot killarnas omklädningsrum. Jag slog upp dörren och började gå längre ner bland skåpen, det var nästan ingen där men jag hörde sedan ett par röster längst ner. Jag gick snabbt och bestämt dit. Där stod två killar i svettiga tränings kläder. En utav dom hade en massa tatueringar på armarna, var hade jag sett dom förut, då slog det mig det var han som slagit Zayn. 

Dom stod och stirrade på mig och han med tatueringarna öppnade munnen.

-Miss you can´t be in here, this is the boys loooker room .-Are you alex? Han tittade förvånat på mig.-Yes, why?-You where in my boyfriends appartement and hit him. Jag var bestämd och kollade på honom med arga ögon. Han och hans kompis började skratta och tittade på mig och skrattade ännu mer.-So you are Zayn´s girlfriend, dom stod och log äckliga leenden mot mig som om dom var bättre än mig på nått vis. -Yes and stay away from him, and call off the figth! jag nästan skrek, och han lyfte ögonbrynen åt mig och sa-That´s not gonna happen, I will kick his ass tomorrow and smile while doing it! Han var vidrig, jag spände mig högerarm och svingade den framåt mot den hånflinande killen framför mig. Jag träffade honom över käken och gjorde så att han började blöda.

Hans ögon blev svarta och han tog tag i min handled och lyfte upp mig från marken, jag sparkade med fötterna mot honom och skrek. Han släppde inte. Jag visste att jag inte hade någon chans mot honom men jag försökte. Jag vred mig ut hans grepp och sprang allt vad jag hade. Precis när jag skulle öppna dörren till tränings lokalen så tog Alex tag i mina höfter och slängde upp mig på hans axel. Han satt ner mig på en bänk och slog till mig över käken, det påminde mig om min foster pappa. 

 

Zayn: 

Varför tog det sådan tid? Hon skulle ju bara köpa mjölk, jag började bli orolig. Var var hon?

Som om hon hört mig så ringde hon och jag svarade snabbt. 

-Hey where are you sa jag snabbt och min röst skar sig.- I´m on my way to toy apprtement, be there soon. Hon lät annorlunda, stressad, rädd. 

Jag valde att lita på henne och väntade. När jag hörde dörren öppnas så sprang jag nästan fram till dörren.

Där stod hon med en kasse, men vad hade hon gjort på käken, det såg ut som om hon satt för mycket foundation på ett ställe. Jag gick fram för att torka bort överskottet av foundation men då ryggade hon tillbaka och sa oroligt.

-What?! hon kollade på mig med stora ögon. Jag sa inget utan tänkte bara va fan hade hon gjort? Jag gick fram och hon försökte trycka bort mig men jag var betydligt mycket starkare och mins två huvuden längre. Jag började att försöka torka bort foundationen och ju mer jag tog bort ju mer avslöjades ett stort blåmärke. Jag trodde att jag skulle tappa hakan. Va hade hon gjort?? Jag stod och stirrade på henne och hon tittade ner i marken skyldigt. -Sarah what have you done?? jag var desperat efter svar.-I went to visit a guy named Alex, he is the one you will figth against tomorrow.

Va?? Varför gjorde hon det? NU blev det klart för mig hon ville försöka få honom att ställa in matchen. Jag kände hur jag spände knytnävarna och ilskan började komma. Han skulle dö, visst slå mig men aldrig att han ska röra Sarah.

-What where you thinking??? jag nästan skrek. Då såg jag hur en tår föll ner för hennes kind. Jag kände hur jag blev lite mindre arg och ville bara trösta flickan jag älskar.

Jag omfamnade henne i en kram och sa: - Don´t ever do that again! 

Jag kände att hon nickade. - He will pay for this. Jag var arg  

Men Sarah lugnande mig, hon hade en bra inverkan på mig. Hon gjorde mig glad och lugn inte arg, aggressiv, och lätt irriterad.

Jag bar upp henne i mi famn och hon fnissade till. Hon var så lätt och liten. Jag kollade på klockan och såg att den var 21.00. Sarah gäspade till i min famn.

Jag gick mot sovrummet och la henne mjukt på sängen hon höll på att somna.

 

 

Sarah:

Ögonlocken började bli tunga. Jag såg hur zayn tog av sig sin tröja och blottade sin vältränade mage, jag kände hur jag blev illröd i ansiktet. Han skämdes i alla fall inte. Han tog sedan av sig byxorna och blottade sina svarta boxers. Han kropp ner i sängen bredvid mig och sa: - Well are you gonna sleep with your clothes on?? han log charmigt mot mig.

Jag blev röd i ansiktet och gick ur sängen och sa: - Close your eyes! jag fnittrade till, var inte alls lika självsäker som Zayn. Han suckade och sa: - Well I can´t close my eyes all the time! han skrattade och jag gav honom en allvarlig blick och han blundade. Jag gick fram till hans byrolåda och tog fram en vit T-shirt och drog av mig min tröja och tog på hans alldeles för stora T-shirt. Jag drog av mig jeansen och sprang fram till sängen och kröp ner under täcket snabbt. Jag kände Zayns kropp utstråla värme. 

Han la sig tätt intill mig och la armarna på mina höfter och kysste mig passionerat. Jag älskade hans kyssar. 

Jag log och sa: - Sweet dreams och blundade. 

Jag älskade verkligen honom, men jag var fortfarande nervös att säga det rakt ut till honom. Jag hade bara sagt det en gång tidigare. Jag kände mig så trygg där jag låg i Zayn´s stora famn. Då kom jag att tänka på Matchen och fick en klump i magen. Jag var tvungen att försöka få honom att inte slåss men jag vet att jag aldrig skulle lyckas.

Fan varför!



Snart kommer kapitel 7

Hej, jag ligger lite före med kapitlen så det kommer nog ett till redan i morn. Jag tror att jag hinner klart till dess.
Hoppas ni blir glada över att det blir en dag tidigare;)
Ville bra tacka alla som läser mina fanfics, jag vet att jag inte kommit så långt men är ialla fall på kapitel 7 snart;)
Vad tyckte ni om mitt senaste kapitel? :) <3
 


KAPITEL 6

Förra gången: 

-I´m so scared Zayn sa hon och brast ut i gråt. Jag höll mina armar tätt runt henne och strök min hand över hennes rygg i ett försök att lugna henne. Jag pussade hennes kind och sa: -He will not get away with this! Hennes ögon granskade mig och gav en lätt puss på munnen och sa: I love you. Jag blev förvånad över vad hon sa. Det värmde i bröstet och jag sa: I love you too, I will never leave you! Det var första gången jag sagt jag älskar dig till någon. Hon la sitt huvud mot mitt bröst och andades ut lugnt. Hon somnade och jag höll henne hårt i min famn. Jag skulle aldrig släppa henne!

 

Sarah: 

Solen sken mig i ögonen och minnena från igår börjar komma tillbaka. Zayn låg bredvid mig och hade armarna runt mig och hans ben var inlindade runt mina. Hans hår var en enda stor röra, hans vackra bruna ögon låg gömda och han såg så underbart vacker där han låg. Jag kom mig själv med att ligga och stirra på honom. Jag kunde inte förstå att han  av alla tjejer hade valt mig. Jag kände mig speciell och vacker när han tittade på mig. 

Jag försökte att ta mig ur hans grep men det hårdnade som om han i sitt undermedvetna inte ville att värmekällan bredvid honom skulle försvinna. Hans långa ben var svåra att ta sig ur och jag satt mig upp. Jag kände hur det högg till i magen och jag lyfte på tröjan som jag chansade på var Zayns, och jag såg ett stort blå gult blåmärke. 

Jag petade lite på det och drog bort handen snabbt då jag kände att det gjorde ont. Jag smög ur sängen och gick till badrummet för att ta en dusch. Jag ställde mig framför spegeln och kollade på den trötta tjejen i spegeln.

Jag hade ett blåmärke över kindbenet och ett sår över ögonbrynet. 

Jag blundade ville inte minnas, ville aldrig att det skulle ha hänt. Varför? Vad har jag gjort honom. Jag mindes varje slag han slagit mot min sköra kropp. Hur världen blev svartare för varje slag. Hur han log mot mig och sa att det var det här jag förtjänade för att jag var klantig och inte lydde. 

Jag kommer i håg att världen blev helt svart vid ett slag mot magen. Men hur han sedan hade ruskat om mig och skrikit att jag inte fick svimma mer för då skulle jag få mer stryk. 

Jag hade blundat hårt och bett att han skulle döda mig få slut på min sorg, slagen, skulden  allt var mitt fel sa han. 

Jag öppnade ögonen igen och såg i spegeln att en tår runnit ner från mitt öga. Jag blundade igen. 

Mer minnen. Hur han slagit mig flera gånger, hur desperat jag var att täcka över såren blåmärkena, skam. Hur jag skämdes. Allt var mitt fel jag betydde bara problem. Vore det inte enklast om jag bara försvann. Det var vad min foster pappa sagt till mig, att jag var värdelös, hur jag var onödig här på jorden och att det vore enklast om jag bara försvann. 

Mitt i mina tankar så känner jag hur det blir blött på kinderna men jag bryr mig inte. 

Jag kände en hand på min axel och öppnade ögonen och vände mig mot den långa killen bakom mig han tittade oroligt på mig med sina kastanj bruna ögon. 

Han torkade bort en tår från min kind och omfamnade mig i en varm kram. Jag höll krampaktigt tag i hans bara överkropp. Han var varm. Han var säkerhet. 

 

Zayn:  

Hon hade stått och blundat och hon hade tårar på kinderna. Jag fick nått som kändes som en stor sten i magen. Ingen skulle göra såhär mot henne. Ingen skulle få henne att bli ledsen mer! Jag gick fram och torkade bort en tår från hennes kind jag drog henne mot mig och in i min famn.

Här var hon säker. Hon höll hårt om mig och jag ville hålla om henne för alltid. 

Jag tog tag under hennes ben och lyfte upp henne. Hon var så lätt tänkte jag för mig själv. 

Jag satt mig på sängen med henne i mitt knä. Hon lyfte upp sitt ansikte från min axel, och tittade på mig med ledsna ögon. 

Jag frågade varför hon grät? 

Först svarade hon mig inte men sedan sa hon: -I was thinking about what happened yesterday, and remember what he said to me. He said that i was a waist of space, that i was stupid and that it would best if i just disappeared.

Nu så föll en ensam tår ner längs hennes kind och jag tittade oroligt på flickan jag älskade. 

Jag kramade om henne igen och sa: -no one should say to you! do not listen to a single word, none of it is true. Nobody could never replace you!

Hon tittade upp på mig och log lite smått. Jag satt ner henne på sängen bredvid mig och vi la oss i sängen igen. 

Vi låg och pratade länge innan jag sa: - Would you like some tea? 

-Yes please sa hon snabbt. 

Jag gick ut i köket och började att sätta på tekokaren. Skulle jag berätta? Det hade ju redan hänt så mycket, jag vill inte oroa henne mer. Men jag kunde ju inte hålla det hemligt.

Varför skulle det behöva att vara just nu?

Mina tankar avbröts av att tekokaren pep. Jag hällde upp det i två tekoppar och hade i citron smak. Sarah ville ha två socker bitar i och lite mjölk hade jag lärt mig. 

Jag gick in i sovrummet igen och gav henne tekoppen. Hon tittade tacksamt och log det underbara leendet  mot mig. Jag kände hur jag blev alldeles varm i kroppen när hon log. 

Vi satt och pratade i timmar och pratade om allt mellan himmel och jord. Vi skrattade och hade kul men vi pratade också om saker som gjorde ont och grät lite.

Det kändes skönt att jag kunde berätta allt för henne, men det var ändå nått jag inte kunde berätta. Nått jag skämdes över, jag vågar inte stå för det. Jag sköt bort dom negativa tankarna och log mot det vackra tjejen mittemot mig. 

Jag var tvungen att berätta. -Sarah, i have to tell you something.... hon tittade upp lite oroligt på mig, frågande över vad.

-I have a MMA game tomorrow. Jag väntade på svar och hon såg fundersam ut. Plötsligt på rynkade hon pannan och såg ledsen ut.

-Do you have to sa hon tyst och tittade ner i sängen, - I dont´t want you to get hurt sa hon och jag fick en klump i halsen. - It´s going to be fine, I won´t get hurt I promise.

Hon tittade upp och gav mig en kyss och log lite. Kyssen övergick till hångel och snart så låg hon uppe på mig och vi kysstes intensivt. 

 

Sarah:

Jag älskar honom men jag ville inte att han skulle slåss. Han kunde bli skadad eller värre dödad. Han hade berättat för mig förut att han höll på med MMA men jag hade inte tänkt på det tills nu. 

Jag kysste honom och glömde genast bort allt om MMA, han hade en sån makt över mig. När jag var med honom så glömde jag allt jag njöt av varje sekund. När hans underbara läppar nuddar mina så glömmer jag allt, det pirrar i hela kroppen och jag blir alldeles fnittrig. Ingen hade en sådan påverkan på mig. Jag hade aldrig haft en riktig kille förut. Men nått sa mig att jag inte var Zayns första tjej. Han var trots allt tre år äldre än mig. Alltså är han 20 och jag är 16. 

Jag var oerfaren när det gäller killar och jag tror att Zayn har märkt det. När jag inte vill mer så märker han tydligt signalerna och slutar. Jag var fortfarande oskuld och var ganska nervös runt killar. 

Mina tankar avbröts av att Zayn började pussa mig på halsen, mjuka läppar gick upp för min hals. Jag glömde var jag var och vad jag gjorde. Han pussade sig uppåt mot käken som fortfarande hade ett blåmärke. Han var så försiktig och mjuk. Hans skäggstubb kittlade lite när han pussade, han rörde sig mot munnen och gav mig en underbar kyss som bara Zayn kunde ge. 

Han drog sig bort från kyssen och hans ögon började se oroliga ut. Vad hände? -Will you come to the game tomorrow? sa han tyst, han lät nervös. Jag fick en klump i halsen och visste inte vad jag skulle säga. Jag ville inte att han skulle slåss men det fanns inget jag kunde göra som skulle få honom att inte göra det, det visste jag. När Zayn bestämt sig för något kunde jag inte få honom att ändra sig.

-Yeah of course i will sa jag och log. Men egentligen var det inte alls självklart jag ville inte att han skulle slåss över huvud taget. Men jag visste att han inte skulle ändra sig så jag ville vara där och stötta honom. Men jag vet att jag inte kommer bli mindre orolig för det. 

Mina tankar avbröts av att han log mot mig och började kyssa mig längs halsen igen. 

En passionerad kyss landade på mina läppar och försvann. -I love you so mutch Sarah! sa han och jag log och rodnade. -I´m just going to take a shower sa jag och kände hur jag kunde strunta i duschen och bara ligga här med honom men jag behövde verkligen duscha.

-Okay, can i join you sa han och log självsäkert mot mig. 

Jag blev förvånad över hans kommentar och rodnade vilket han såg. - No sa jag tyst och sprang in på badrummet innan han skulle se mig rodna ännu mer. Jag hörde honom ropa på andra sidan dörren: - Another time love. Jag skrattade åt kommentaren och började klä av mig och ställde mig under det varma vattnet. 

Plötsligt hörde jag en smäll och stängde av vattnet snabbt och drog en handduk runt mig och sprang ut i hallen där Zayn låg på golvet med blodig näsa, och ett stort sår på hans bara mage.

 

 



KAPITEL 5

Jag hörde en bil köra upp på uppfarten och kollade ut genom fönstret det var dom, jag kände en klump bildas i magen och det gjorde ont. Dörren öppnades och jag hörde hans röst: Sarah we are home! jag sprang snabbt ner för trappan för att möta dom och han tittade glatt på mig: - Your mom is on her work so it will be just you and me home tonigth. 

 

Zayn: 

Jag var så sen! Liam skulle bli skit sur det vet jag men jag tror att min ursäkt funkar. Mitt i mina tankar så ringde telefonen mitt hjärta slog lite extra hårt då jag tänkte att det kunde vara Sarah. Det stod Liam med stora bokstäver på framsidan av mobilen och jag kände mig lite lättad över att det inte var Sarah för jag sa ju att hon skulle ringa mig om det hände nått. Jag svarade snabbt: - Hey mate! sa jag snabbt. -Hey where are you? -I´m on my way to your apartment. -Oh, I´m not there rigth now so can we meet at Starbucks in town, in about 20 minutes? And it is okay if Louis come as well? -Yeah of course see ya soon - Se you soon!

Och så la jag på. Hade Liam nån tjej jag inte visste om, det var jag fullt bestämd att ta reda på när vi kom till Starbucks. Sarah bodde lite utanför stan så jag gick till närmaste busshållplats för att kolla om det gick nån buss in till stan. Jag hade bilen hemma för att jag i går cyklade till Sarah, och inte vet jag varför det var ju så mycket smidigare att ta bilen men sedan ekade Liams ord i mina öron: -Mate you need to exercise! Jag skrattade till för mig själv och kom på att om nån gick förbi så skulle jag se ut som ett fån som stod och stirrade på en tidtabell och skrattade. 

Bussen gick om 5 min så då skulle jag bara på stan lite tidigt men det gör inget. 

 

Sarah: 

Dom sista orden ekade i mitt huvud: Your mom is on her work so it will be just you and me home tonigth. 

Jag kände hur jag rös över hela kroppen och tittade skrämt på honom. 

Calm down and fix me some food, and give me you phone! röt han till och jag var alldeles för rädd för att göra nått annat än vad han sa: - Good girl, now some food! Han lär fortfarande arg och när jag gick förbi honom för att gå till köket så kände jag en stark lukt utan sprit. Han hade alltså druckit igen, och jag kunde bara gissa hur mycket!

Han skrek från vardagsrummet att han ville ha bacon och stekta ägg. Jag tog snabbt fram bacon hur kylen och kände hur kylan träffade mig hårt i ansiktet. 

Jag stekte äggen och hade på lite salt och peppar jag la upp det fint på en tallrik och tog fram ett glas. Vad skulle jag hälla i? Vatten bestämde jag mig för snabbt men var inte riktigt säker på hur han skulle ta det. Jag balanserade ut allt i vardagsrummet och ställde det framför honom, han tittade skeptiskt på maten innan han reste sig raskt upp och tog upp vatten glaset och skrek: -Do you think i want water you stupid bitch! 

Jag kände hur hans andedräkt slog emot mig och jag kunde inte röra mig och då så slängde han ut vattnet över mig. Jag blev förvånad över att han inte kastade ett glas på mig eller liknande. -Go and fix me a bear! röt han och jag vågade inget annat än att lyssna. Jag nästan sprang till köket. Jag drog snabbt ut en öl ur kylen och hällde upp den i ett stort glas.

Jag gick tillbaka till vardagsrummet och ställde försiktigt fram ölen. - You can go up to your room for a while sa han argt och jag gjorde genast som han sa. 

Jag kom på att jag har en telefon i mitt rum jag nästan sprang upp och höll på att ramla i trappan. Jag slog Zayns nummer fort och signalerna gick fram, jag väntade och väntade och helt plötsligt så hörde jag hans välbekanta röst på andra sidan luren: - Hey It´s Zayn. 

-It´s Sarah sa jag snabbt och såg hur en stor gestalt stod i min dörröppning och jag skrek och skrek att han inte fick komma närmare.

Han log ett snett leende mot mig och sa: -You and me are going to have some fun! 

 

Zayn: 

Sarah ringde och jag sa till Liam och Louis att dom skulle vara tysta så jag kunde svara. En panikslagen röst sa: -Hey It´s Sarah, och plötsligt så skrek hon. Sarah sa jag högt. Hjärtat bultade vad händer??? Fan hennes foster pappa skulle komma hem i dag. 

Han skulle bara våga röra henne tänkte jag. Sedan hörde jag en mans djupa röst: -You and me are going to have some fun! 

Jag for upp ur stolen jag satt i och sa till grabbarna att vi måste ta Louis bil till Sarah att hon är  i fara. 

Vi sprang snabbt ut till bilen och jag tog fort Louis nycklar och satte mig i förar sätet. Liam sa: -What´s going on mate?! jag blev bara mer orolig för Sarah ju längre tid bilresan och kände att jag var tvungen att svara på Liams fråga. 

-Her foster dad has punshed hur once and now she tryied to call me but she got interupped and skreamed and he said You and me are going to have some fun!

Båda grabbarna blev tysta och då sa Louis: -Hurry up then!!! jag hörde paniken i hans röst.

Han känner i o för sig inte Sarah men han vet vad hon betyder för mig. 

Vi var framme vid hennes hus och jag slängde mig ur bilen och sprang allt vad jag hade mot huset med killarna hack i häl. 

Jag smällde upp dörren och skrek: -SARAH, SARAH!! Jag hörde henne skrika uppifrån. Jag sprang snabbt upp för trappan för att sedan se Sarah ligga på golvet i enbart BH och trosor och hon hade fått en hel del slag, der syntes, då förstod jag vad han hade försökt göra. Han hade försökt våldta henne, jag kände hur mina knytnävar spändes kraftigt och jag slog första slaget mot hans käke och jag fortsatte att slå tills hans ansikte var täck i blod. 

Nu låg han utslagen på golvet och jag sprang fram till Sarah och tog tag under hennes knän och nacke och lyfte upp henne och bar henne ner för trappan och mot bilen.

Louis öppnade dörren och frågade vart vi skulle och jag sa att han kunde köra oss till min lägenhet. 

Sarah låg i min famn och blundade hårt och hade blod i ansiktet och tårar. Hon höll mig krampaktigt i sina alldeles för små händer. Jag la armarna runt henne och höll henne tätt intill mig. Jag skulle aldrig ha lämnat henne ensam.

Vi var framme vi min lägenhet och Liam låste upp och hjälpte till att hålla upp dörren för mig eftersom jag bar på Sarah. Jag gick mot mitt sovrum och la henne mjukt på min säng och gick sedan ut till killarna och sa att det kanske var bäst om dom gick och dom höll med mig. Båda gav mig en kram och gav mig en varm blick. 

När jag släppt ut den från lägenheten så gick jag snabbt in till Sarah. 

Hon hade lagt täcket över sig och låg i hopkurad under och skakade. Jag gick snabbt fram och kröp ner under täcket jag med och rullade henne över mig så hon nu låg på min mage. Jag tittade in i de magiska ögonen som var fyllda med tårar. Jag ville aldrig att någon skulle göra så här mot henne igen. ALDRIG! Jag torkade hennes kinder från tårar och satt en mjuk puss på de två såren hon hade i ansiktet. -Did he...rape you? frågade jag oroligt och var osäker på om jag verkligen skulle fråga men jag behövde verkligen veta.

-No you came before sa hon och snyftade till. Jag andades ut och kände mig lite lättad att jag hunnit dit i tid. 

-I´m so scared Zayn sa hon och brast ut i gråt. Jag höll mina armar tätt runt henne och strök min hand över hennes rygg i ett försök att lugna henne. Jag pussade hennes kind och sa: -He will not get away with this! Hennes ögon granskade mig och gav en lätt puss på munnen och sa: I love you. Jag blev förvånad över vad hon sa. Det värmde i bröstet och jag sa: I love you too, I will never leave you! Det var första gången jag sagt jag älskar dig till någon. Hon la sitt huvud mot mitt bröst och andades ut lugnt. Hon somnade och jag höll henne hårt i min famn. Jag skulle aldrig släppa henne!



RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign p www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar p PokerCasinoBonus