KAPITEL 18

Förra gången:

-I´m Louis, I´m in your class I think.

-i`m Sarah

Slut på skoldagen

Jag och Louis har haft 4 lektioner tillsammans och kommit jätte bra överens. Vi har skrattat och haft roligt. Han kan nog vara min ända vän på skolan. Men om han blir min vän så betyder det att han kommer att få reda saker om mig och jag ville inte att han ska veta utan jag vill vara den osäkra tjejen som börjat i hans klass, inte hon som blev misshandlad av sin foster pappa och har en farlig pojkvän. Det kanske var bäst att vara ensam. 

Sarah:

Nu var det äntligen helg och slut på skolveckan. Jag hade vart med Louis för det mesta, han är riktigt snäll. 

Jag drar mig ur mina tankar och kollar åt sidan där jag ser det underbaraste av alla ansikten bredvid mig. 

Jag pussar honom försiktigt på kinden och reser mig sedan försiktigt upp så att han inte ska vakna. 

Jag går till köket och funderar, vill han ha pannkakor tro?? 

Plötsligt känner jag hur det börjar att smärta i bröstet och det känns som om nån lagt vikter på mitt bröst. Fan vad ont det gör!!!

Jag släpper ifrån mig ett högt och gält skrik och jag kan inte hålla mig uppe på benen och faller ner på knä och det fortsätter att göra ont. 

-ZAYN, ZAYN!!! skriker jag allt vad jag kan och skriker till en gång till. Jag känner hur det blir blött på kinderna och jag fattar då att jag gråter. 

Vad är det som händer???! Jag hör snabba steg från sovrummet och snart så står en nyvaken Zayn i dörröppningen med ett panikslaget utryck på ansiktet. Han rusar fram till mig och sätter sig ner framför mig. Smärtan slutar inte och nu hugger det till och jag släpper ut yttligare ett skrik. 

-What´s wrong?? säger han panikartat.

-My chest hurts like hell säger jag snabbt och andfått.

-I´ll call the ambulance. Zayn rusar upp och slår snabbt in numret till larmcentralen. Jag känner hur hela kroppen gör ont och tårarna bara rinner och rinner. 

Jag känner hur ögonlocken börjar bli tyngre och tyngre och jag ropar svagt på Zayn, det kommer knappt nått ljud ur min mun och jag försöker att skrika igen men bara en viskning kommer, snart blir allt svart. 

Harry: 

Dagen innan Sarah fick ont

Nu var vi framme, Lisa såg lite orolig och jag tog snabbt tag i hennes hand och strök min tumme över hennes lilla hand och sa:

-It´s going to be nice, jag log mitt sneda leende som jag vet fick tjejerna att smälta. Jag visste vilken betydelse tatueringen har för henne och jag förundras över hennes mod. Jag öppnar bildörren och hoppar snabbt ut och springer snabbt till Lisas sida av bilen. Jag öppnar dörren och hon ler sött mot mig. 

Jag lägger min arm runt hennes midja och lyfter lätt ur henne ur bilen och hon fnittrar till och sprattlar i min famn.

-I can walk säger hon och ger mig en allvarlig min men hon kan inte hålla masken så länge och skrattar i stället till och jag sätter försiktigt ner henne på marken igen. Vi börjar gå mot butiken och jag tar försiktigt tag i hennes hand och håller den säker i min. 

Det står en kille med tatueringar längs hela armarna i kassan och Lisa gick fram och la upp en teckning på disken där det stod stay strong. Den var riktigt fin. Jag gick runt lite i butiken och kollade lite medan Lisa och kille i kassan diskuterade hur den skulle bli. 

När de diskuterat klart så fick man gå ner för en trappa ner i källaren på butiken där de tatuerade. Lisa fick sätta sig i en stol och mannen bad henne att ta av sig sina byxor och jag kände hur kroppen blev lite stel och hur det kändes ganska så obekvämt att hon skulle sitta i trosor framför honom. Men jag sköt snabbt bort den tanken. 

Jag gick fram och satt mig bredvid henne och tog hennes hand.

-Squeeze as tigth as you can if It hurts. Jag log mot henne och hon log tillbaka. 

1 timme senare

Nu var tatueringen klar och vi satt i bilen, vi skulle svänga förbi affären och köpa hem lite godis och sådant för Lisa tyckte att vi skulle ha en filmdag eftersom att det regnade ganska så rejält. Och det var kanske det perfekta tillfället för mig att berätta för henne att jag tycker om henne och bryr mig om henne. Men egentligen vill jag inte berätta, jag är inte direkt den gulliga killen, jag är den som slåss och slår folk inte den som tar hand om dem. 

Mina tankar avbröts av Lisa som höjde musiken och diggade med i musiken och jag skrattade till och började digga med jag med. 

Vi skattar och skrattar och jag svänger in mot affären. 

Vi går snabbt in hand i hand och vi bestämmer oss för att köpa cola och så klart vill Lisa ha zero fast jag sagt att det inte är bra för kroppen. Men hon får som hon vill vi plockar åt oss 2 cola ZERO flaskor och jag suckar lätt när hon ler mot mig för att hon fått sin vilja igenom. 

Vi börjar gå mot godis hyllorna när jag känner att det rycker till i min hand. Lisa hade tvärstoppat. Jag tittar oroligt bakom mig och ser en tår falla, jag tar ett steg mot henne och hon ser skräckslagen ut. 

-What is it??  

-Marcus säger hon jätte tyst. Jag känner hur ilskan börjar komma, den jäveln. Jag vänder mig om och börjar gå mot stället hon tyckte att hon såg honom men det var inte Marcus till min lättnad. Jag tittar bak och ser henne andas ut och jag går snabbt tillbaka till henne och torkar bort den lilla tåren med min tumme och ger henne en beskyddande kram. Jag känner hur hon andas ut. 

Lisa: 

Vi satt nu i bilen hem från affären och jag tittar ut genom fönstret och ser hur regnet öser ner. Det var verkligen en filmdag. Plötsligt ser jag en blixt och en liten stund senare hör jag ett högt muller och jag rycker till, känner hur rädslan sprider sig i min kropp. Jag hatar åska. Harry tar min hand och masserar den mjukt.

-It´s okay, it´s just thunder. Han ler sitt underbara leende mot mig och jag känner hur jag genast blir lugnare. 

Vi var hemma hos Harry ganska så snabbt och vi sprang från bilen till lägenheten för att inte bli blöta. 

Jag tar snabbt av mig mina blöta skor och känner att mina byxor och tröja är helt genomblöta. 

-Harry, do you have some clothes i can borrow?

-Sure in my bedroom, take what you want. Jag log lätt mot honom och gick in hans sovrum och tittade in i den stora garderoben. Jag såg ett par gråa mjukisbyxor och en vit T-shirt som jag drog fram. Byxorna var enorma och jag fick vika upp dem massa gånger vid midjan så att jag inte skulle kliva på benen för att de var så långa. Jag kom på att jag hade på mig ett linne under min tröja som inte blivit blött som jag har kvar. 

Jag känner hur osäkerheten kommer över att visa mig så här inför Harry. Byxorna få jag dra upp hela tiden för de hänger löst på mina höfter. 

Jag går ut i köket där Harry står och har hällt upp godis och cola. Han ler när han ser mig och säger:

-Big pants?? han ler och skrattar till, jag känner hur rodnaden börjar komma på mina kinder.

-It was the smallest you had.

Jag gick fram till honom för att hjälpa till att bära upp allt till vardagsrummet. Jag satt mig bekvämt i soffan och Harry kom och satt sig väldigt nära. 

Han hade satt på en skräckfilm medan jag dukat upp det goda på bordet. 

Filmen började och jag hatar skräckfilmer. Plötsligt hoppade det fram något på TV:n och jag skrek till, Harry la sin arm över mina axlar och drog tummen fram och tillbaka över min ena axel i ett försöka att få mig att känna mig trygg. Jag lutade mig försiktigt mot hans axel och satt nu helt i hans famn. 

Det är en riktigt läskig skräckfilm så att så fort det blir läskigt gömmer jag huvudet i Harrys bröst. Han verkar inte rädd alls utan bara road av filmen.

-How can you watch this??

-I don´t know but I don´t think It´s scary.

-How can you not! Utbrast jag och tittade upp på honom och såg att han skrattade. Plötsligt slutade han skratta och våra ögon möttes, han tittade långt in i mina ögon och han började komma närmare. Hans läppar var nån centimeter ifrån mina och han böjde sig lite längre ner mot mig och våra läppar möttes i en explosion av lust. 

Vi struntade helt fullständigt i filmen och jag känner hur hans händer ligger tryggt på mina höfter. Jag öppnar mina läppar försiktigt och hand tunga åker genast in i min mun. Våra tungor brottas med varann och han dominerar. 

Han biter försiktigt tag i min läpp efter en stund innan han börjar nafsa mig på käken och sedan börjar han lägga små blöta pussar längs min hals. 

Hans händer kupas under mina lår och han lyfter försiktigt upp mig utan att sluta pussa mig. Han börjar pussa mig precis under hakan och jag känner hur jag blir svag i hela kroppen. Min svaga punkt. 

Han bar mig som att jag var en fjäder och jag fattar inte att han var så stark! Det såg inte ens ut som om hand tyckte att det var jobbigt. 

Han börjar gå mot sitt sovrum och lägger försiktigt ner mig på sängen. Han lägger sig ovanpå mig och fortsätter att kyssa mig på halsen innan han når mina läppar. Han drar sig försiktigt bort och tittar mig djupt in i ögonen.

-I really like you Lisa, det bubblar till i magen, han gillar mig!!

-I like you to säger jag snabbt och han ler. Snart är hans läppar nere vid min hals igen och han börjar pussa mig under hakan och jag släpper ett djupt stön och han ler och ser nöjd ut.

-Your sweet spot baby säger han med mörk och förförisk röst. 

Jag var ganska så blyg när det kom till sådant här och jag var inte så medveten om vad jag gör heller och det fattade Harry men det märktes på honom att jag inte var hans första direkt. Han var erfaren.

Han fortsatte att kyssa min hals och sedan mina läppar och det ena ledde till det andra......


5 kommentarer till nästa xx



Kommentarer
Postat av: ellinor

WOOOOP WOOOOP, AWESOME BABE! Äntligen! xx

2013-05-30 @ 22:22:10
URL: http://onedirectionsfanfictions.blogg.se
Postat av: sara

Jätte bra meeer:)

2013-05-31 @ 20:23:12
Postat av: Julia

JÄTTEBRA!xx

2013-05-31 @ 22:52:43
Postat av: linnea

awesome meeeer;)

2013-06-01 @ 15:54:19
Postat av: Sandra

Jätte bra meeeer:)

2013-06-02 @ 08:13:18
Postat av: Lisa

mer moooooa

2013-06-02 @ 15:44:49
Postat av: Vilma

Super bra skrivit :* <3 <3

2013-06-04 @ 21:46:46

Kommentera inl‰gget h‰r:

Namn:
Kom ihÂg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign p www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar p PokerCasinoBonus